Войната в Украйна е най-тежката война след Втората световна война. Всички

...
Войната в Украйна е най-тежката война след Втората световна война. Всички
Коментари Харесай

Френски журналист: Макрон иска да влезе в голямата игра около Украйна

Войната в Украйна е най-тежката война след Втората международна война. Всички промишлености се задъхват, освен съветската, която е способна да създава безкрайно количество муниции. Това заяви в предаването „ Кой приказва “ по Дарик Александър Леви, френски журналист с български генезис, създател на медийния канал „ SVODKA “, информиращ за протичащото се на фронта в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12862
Според Леви Русия е богата страна на нефт и газ, само че с доста небогати хора. 

„ Хитър беше ходът на Владимир Путин да развърже кесията и да заплаща повече на съветските бойци като тласък “, каза журналистът.

Той коментира и извършената конференция в Париж преди дни, на която френският президент сподели, че се позволява включването на западни войски в Украйна.

Изказването му провокира вълна от реакция в Европейски Съюз, като редица страни членки, в това число и България, обявиха, че няма да пращат свои военни сили в Украйна.

„ За Макрон бяха доста по-важни реакциите в света и то по-скоро в Европейския съюз, където неговият глас взе все по-малко да се чува “, каза Леви.

И допълни, че дейностите на френския президент са израз на предпочитание да влезе в „ огромната игра към Украйна, която е монополизирана от други интернационалните артисти “. 

Александър Леви дефинира и неанонсирането посещаване на украинския президент Володимир Зеленски в столицата на Албания като „ неслучайно “, имайки поради огромното количество муниции, които се съхраняват в складовете там. Той уточни, че над 80% от оборудването, което употребяват украинските бойци, е от „ руско “ време.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР